Skönt slut!

(null)
Före och efter! Tänk vad mycket pengar man kan spendera på jord! Jord och pallkragar och några kompletterande jordgubbsplantor och titta vad fint det blev! Fick köra två extra vändor för att jorden inte räckte, tolv säckar totalt att bära och tömma, förutom den jord som redan fanns som skulle tömmas för att byta kragarna. Ville ha dubbla för bekvämare plock- och rensningshöjd. Kunde inte stå emot och köpte till och med några blommor till utekrukan. Vattnar jag mina bär borde jag kunna vattna dem också tycker jag. Får se huruvida de överlever...det är ju ändå jag och mina svarta fingrar vi snackar om...
(null)

Energin var ännu kvar i kroppen vid veckans femte och sista combatpass. Lite träningsvärk i axlarna men annars grymt bra känsla i kroppen, skönt! Extra skönt att nu slappna av lite i sängen medan Lilltjejen frossar Magnumglass i badkaret. Kompisen Evelina har varit här hela helgen så tror vi båda tycker det är extra skönt att bara ta det lugnt nu. Rena sommarvärmen har vi haft så de har hängt mycket nere på vallen med en fotboll medan jag kört mina pass och grejat hemmavid. Tycker det är härligt när de är där nere och aktiverar sig men konsekvensen är nu att Lilltjejen har så ont i sin fot att tårarna kommer. Imorgon bitti har vi en tid hos specialist som förhoppningsvis kan guida vidare. Som det är nu kan hon inte vara med på vare sig fotboll eller gymnastik.
(null)

Lyckades hitta churros-stället i Sisjön efter en del snirkel-snorkel, tack och lov väl skyltat och väl värt mödan. Mycket bättre än Lisebergs klent friterade och nej, jag tryckte (faktiskt) inte i mig alla de där själv utan överlämnade lådan en handfull fattigare till tjejerna.
Känns i ansiktet att man varit i solen hela dagen men mycket tillfredsställande att se sin lilla täppa! Nu återstår en plan för hur man ska hålla sniglarna borta. Den där koppartejpen hjälpte marginellt och blev superful och trökig. Idéer någon? Jag har en konstruktion i huvudet som involverar salt men vet inte riktigt hur jag kan verkställa den. Får se vad det kan bli!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0