Turbo

(null)
Alltså, känner mig inte hundra ännu men likväl mycket bättre. Såpass att man nästan undrar med tanke på hur jag mådde i onsdags så jag nog aldrig haft en så snabbt passerad förkylning. Snorar lite och nyser men ingen hosta, feber eller halsont. 
Medan Lilltjejen tränade fotboll i en ganska skön kväll pälsade jag på mig och snigelpromenerade. Energin och orken var verkligen botten men allteftersom tiden gick kände jag mig piggare. 
Väl hemma fick jag direkt koppla upp mig till vår virtuella kvartal. Tillsammans med drygt åttio andra instruktörer presenterades vi den nya releasen och uppmuntrades även att testa på några av övningarna tillsammans framför kameran. Några få som hade utrymme testade.

Mitt virkprojekt går sakta men säkert framåt. Mönstret är verkligen kul men färgvalet är jag som sagt inte lika nöjd med. Fotade ute i solljus men tycker ändå inte att färgerna återges ordentligt. Isländska Tinna som ligger bakom mönstret håller en CAL, crochet along som jag registrerat mig på men mitt garnkit som jag beställde i slutet av augusti har ännu inte kommit och eventet börjar nästa vecka. Visserligen måste man inte följa med exakt men det hade ju varit kul - och framför allt surt om jag verkligen inte får min beställning.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0