Trööött!

(null)
Mina armar är som överkokta nudlar och underarmarna värker. Det där jäkla repnätet är ju bara dödens jobbigt! Regnet föll obönhörligt hela tiden men teamens humör var alltjämt på topp. High Adventure i Partille har jag besökt tidigare för många år sedan med Johan och därefter gjort den i Borås och Lindvallen. Blå och röda banan avverkades, den tuffaste röda med den bästa moroten i slutet - den 170 meter långa ziplinen. Jisses vad slut man var och blöt in på bara skinnet, men mycket roligt!
(null)
Av teammedlemnarna gick alla den gröna, några slutförde den blå och två slutförde den röda. Hindret där man ska svinga sig i ett rep till ett nät är den mentalt tuffaste men än värre förra gången jag var här, då det var en trapets man behövde hoppa lite för att nå och svinga sig över istället för repet. Trots att man vet att man är säkrad är det så jäkla läskigt!

Med darrande armar fick jag skynda mig därifrån till min klass i Frölunda. Japp, inte så smart kanske men idag var den bästa dagen för de flesta så det var bara att låta armarna gilla läget. Gick faktiskt helt ok efter tredje låten, phu! Men nu är jag duktigt trött som sagt och gled ned mellan lakanen direkt efter jag sagt godnatt till Lilltjejen. Misstänker att jag har en go träningsvärk att vänta imorgon och kan nog tänka mig att mina kollegor också kommer att ha det!

Fick förresten med några av mina fina deltagare i Majorna igår. Body Pumpen som annars ligger kloss efter hade skjutits fram så det fanns tid för en after groupie. De är så duktiga!
(null)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0