Lättnad

Det märks att semestertiden är över och dagarna fylls med annat. Känner också en viss mättnad och mindre behov av att ständigt ha en berättare i öronen. De båda feelgood böckerna var svårstartade. Generellt är jag nog lite trött på den genren för tillfället, eller så är det ingen som riktigt engagerat mig tillräckligt. Klara Grede raljerade så mycket att det till en början var störigt tills min hjärna slutade höra dem. Desto mer allvarlig och gripande var "Hästpojkarna", en klar läsbehållning. 
 
 
En ofantligt större behållning hade jag av morgonens besked. Det är sista september och vårens varsel verkställs idag. Hundratals har gått frivilligt, accepterat det erbjudantet som gavs under sommaren men jag tog det inte utan chansade och hoppades. Idag får en del beslutet att sägas upp eller acceptera en annan roll, och om inte sägas upp på grund av arbetsbrist. Jag har under hela processen känt mig relativt trygg, understödd av chefens ständigt försiktiga positiva signaler. Men några garantier har aldrig funnits och har förstås heller aldrig kunnat ges förrän allt varit klart. 
Denna morgon fick jag så besked att jag klarar mig. Skillnaden blir bara den som är till följd av omorganiseringen, så jag får en ny chef och vår produkt flyttas till en annan del av organisationen som förhoppningsvis innebär att vi kommer närmare de produkter vi stödjer. 
 
Så nu har jag lagt en beställning på en "Kånken Sling"! En födelsedagspresent jag lovade mig själv om jag skulle få ett positivt besked. En dam jag golfade med i somras hade en sådan och den var ju bara hur söt som helst att jag omedelbart blev förälskad. Tänk att den ljusblå töntstämplade Kånken som man hade i skolan som barn nu blivit så poppis och utformats i alla möjliga format och färger. Jag kan fortfarande tycka att den vanliga ryggsäcken i sitt nästinitll ursprungliga format är lite, om inte tråkig så mer ofunktionell, men denna miniversion i form av axelremsväska är ju bara så gullig att jag kreverar! Känner mig så lättad, man ska aldrig ta något för givet. 
 

Kommentarer
Postat av: Anna

Barnen har länge haft Kånken XL som skolväska. Superbra!

2020-09-30 @ 16:31:55
Postat av: Linda

Jaså, XL? Hm, jag har ju i ärlighetens namn inte skärskådat dom öht, bara ogillat de tunna axelremmarna till exempel 🤔😆

2020-10-04 @ 08:28:20

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0