Kakor, kakor, kakor!

Så var de tillbaka! I varje fall för en dag, som för att känna sig för att ta sig till och från kontoret. För att minska trycket på vårt överbelastade landskap kommer alla team att alternera varannan vecka på kontoret - för de som vill. Inga måsten att komma hit. Än så länge är det väldigt tunt då många föredrar att undvika kollektivtrafiken och en del också vant sig vid och föredrar att arbeta hemifrån. Jag tillhör ju den gruppen, men om mina teammedlemmar är på kontoret vill jag också vara det.
Som ett välkommen tillbaka hade jag ägnat några timmar i helgen till främst småkakor som inte innehåller ägg. Toscakakorna hade dock en rykande åtgång. Muthu som nyligen kommit tillbaka från Indien bidrog med mina silvriga favoriter och ett annat populärt och kryddigt snacks som jag gärna undviker, trots deras försäkringar att det inte är så starkt. Jag vet nog.
 
Det märks att vi nu befinner oss i huvudkontoret då det klickar omkring tunna höga klackar och små dräkter, blusar och kjolar tillsammans med mörka kostymer, skjortor och i en del fall slipsar. Jag känner mig som jäntan från landet och tacksam för att det faktiskt är väldigt blandade kostymer i bygget. Visst kan det vara kul att piffa till sig ibland, men vareviga dag? Christer har ett antal gånger påpekat hur skönt det är att jag inte är en sådan som håller på och fixar med mitt utseende, men å andra sidan kanske han istället tycker jag ser ut som en sophög. Han kanske tar det onda med det goda helt enkelt. Jag bakar till exempel väldigt smaskiga kakor!
 
Fick övernattningsbesök i form av Evelina i helgen. Tanken var att också Isabella skulle sova över men blev förkyld och fick därmed låta bli. Tjejerna fick gå till Godisbjörnen på egen hand vilket de tycker är väldigt spännande och jag kan inte låta bli att både känna mig lite stolt över min allt mer självständiga Lilltjej, och oro över att hon ska bli rånad eller utsatt för något skrämmande. 
 
Ack ja, helgen avslutades i vilket fall med att tog ut mig fullständigt med mina Frölunda fighters. Velade länge med Carina som var min back-up om jag faktiskt skulle köra eller inte, men då jag kände mig bra så var det svårt att låtar bli. Det kändes också bra, superbra första två låtarna, taggad och så boostad som man bara kan bli av en full klass, men till fjärde låten som är riktigt tuff kroknade orken och det blev ren vilja resten av passet. Phu!
Birgin ställde upp på en selfie men brydde sig inte om avståndet, trött som hon är på isoleringen. Nu är hon i Stockholm med några väninnor som också tröttnat och vill komma ut och leva igen. Visst är de försiktigare än normalt och använder tex mask på tåget så jag hoppas de har det riktigt roligt!
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0