Hemma igen

Konstigt att tiden kan gå så fort när man gör i princip ingenting. Hemma igen med två av tre katter intill i sängen.
Ett försök att bryta horisontalläget blev en tur till en romersk ruin innan vi återgick till solsängarna. Fast det blev faktiskt två morgonpass för mig medan Christer satt i jobbmöte. 
Alldeles intill lägenheten ligger två riktigt bra restauranger. Bovino stakehouse som vi besökte i onsdags och Casa Velha som fick avsluta vår vecka. Den sistnämnda har överträffat sig varje år vi varit där och de av dunklet i lokalen tråkiga bilderna återger inte på närheten de konstverk de var, inte bara utseendemässigt utan också smakmässigt. Jag vill bara ha med collaget här för att kunna minnas.
(null)

Resan hem gick liksom nedresan väldigt smidigt, än smidigare då det var direktflyg. Inget av planen hos de tre bolagen vi åkte var fullbokat men inte långt ifrån vilket vi var lite överraskade av med tanke på coronan. Även om vi snabbt vande oss vid att bära munskydden där nere var det likväl skönt att slippa det så fort vi lämnade transferbussen och gick mot vår bil på långtidsparkeringen.  
(null)
Fick några varv virkade under timmarna i luften men inte fullständiga första delen. I torsdags släpptes del två och tre så jag har en del att göra om jag vill hänga med - vilket inte är ett måste men gör det lite roligare.
Vi var tillbaka i Götet vid middagstid och i vanlig ordning fixade jag allt direkt, tvätten klar, dammsugat och handlat inför veckan. Gott!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0