Fredag

(null)
Visst är den galet söt!? Min nya lilla handväska alltså som kunde hämtas i förrgår. Tycker inte det riktigt framgår hur liten och söt den faktiskt är där jag ställde den intill min laptop men jag som nästan aldrig använder handväska har nu en anledning att göra det!

Del två av filten är klar och jag har nu en vecka att hinna klart del tre om jag vill fortsätta hänga med i Tinnas tempo för mönstersläpp. Det är fredag och inga planer så planerar att hinna en liten bit i varje fall.

Jag invigde min nya kompis genom att ta med den på middag med mina pojkar. Friterad ost på Gyllene Prag, galet gott som fick föregås av en riktigt bra råbiff. Ola erbjöds samma roll som jag i en annan del av organisationen men slapp intervju och klantade inte bort sig som jag gjorde så han är nu chef till Mikael. Tänk vad vi utvecklats sedan vi påbörjade våra middagar ihop! 
(null)

Nya releasen sitter bra nu och kroppen var med i full Frölundasal igår. Vi har kvar det lägre maxantalet på våra pass och de är galet bokade nuförtiden på alla anläggningar och gymmen är lika välfyllda som innan pandemin.  Lappar och avspärrningar som satts på varannan konditionsmaskin för att tillse avstånd slits bort av folk som är uppenbart trötta på alla restriktioner. Vad är gymmens ansvar egentligen? Ska personal gå runt och jaga och tillrättavisa eller ligger det på var och envar som väljer att besöka stället? Ska gymmen införa vakter vid dörren för en ut-en in eller kanske bokningsystem för de som ska gymma? 

Birgit, min underbara 76-combatant berättade igår att hon kanske inte kommer till min nästa torsdagsklass - eftersom hon ska göra en tatuering! Vid 64 år lade hon sig under nålen för första gången och nu är det dags igen, hennes andra hund ska förevigas på hennes andra skuldra. Jag önskar att jag blir en lika cool tant som hon!
(null)



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0