Förberett

(null)
Kul upptäckt: Dammsugare i miniformat! Hur gullig är den inte? Hittade dom som lösvikt i godisaffären, precis lagom storlek! En sådan och några bitar lösgodis blev dagens middag...

Denna fredag har verkligen varit en äntligen fredag. Otroligt körig vecka med långa dagar som gått i ett. Kursen gick bra i varje fall med positiva omdömen i utvärderingen, skönt!
Hemma sent från jobbet och ägnat hela kvällen åt att förbereda Spökvandringen som jag anordnar nästa fredag åt Lilltjejen och några av hennes kompisar. Eftersom jag har Lilltjejen den veckan måste jag göra klart det mesta innan hon kommer. Goodiebags och stationer med olika utmaningar och belöningar. De andra föräldrarna hjälper till och fördelas på platserna med allt de behöver. Jag ska nu bara komma på hur jag ska smyga till dem deras respektive grejer när barnen är kring oss hela tiden. Barnen ska hitta runt själva så jag måste trippelkolla att allt blir korrekt och stationerna har allt de behöver. Goodiebagsen ska jag dela ut i helgen då den innehåller en "inbjudan" till vandringen och lite smått och gott de kommer att behöva till den. Ficklampa, plasthandske, tipskupong, karta, penna och såklart - godis!

Dagen efter kommer vi blåsa vi till Malmö då Lilltjejen ska på övernattningskalas hos Meja. Hotellnatt för morsan för att ööörna hem på söndagen, lämna avkomman till sin ömma fader och stressa direkt till Frölunda och Halloweencombat med Robert och Carina. Jag kommer att måsta ha med alla grejer för både Ronja och combaten ned till Skåne. Inte en enda låt har jag hunnit bestämma, fem var till de nittio minuter vi ska köra.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0