44!

(null)
Jahopp, fyrtiofyra alltså. Ena foten i graven med mina fjärran tonårsögon sett. Hur ska man känna sig i denna ålder, eller ska man egentligen känna något? Vuxen? Vad innebär det?

Denna vuxna fyrtioplussare hade förmånen att uppvaktas med inte bara frukost på sängen, vilket alltid är lika pinsamt och omständigt, utan också av sång och presenter. Det fanns ett omisskännligt tema inuti de omsorgsfullt inslagna paketen som summerar mottagaren ganska väl. Doktor Fläskkotlett från Toy Story och allt från örhängen till tröja, bok och spel med katter. Lilltjejen älskade spelet och gjorde direkt anspråk på grisen, sådan mor sådan dotter!

(null)
(null)

Helgen har i övrigt bjudit på mycket tända ljus, bakning, löparskor genom höstfärger och fjolårslöv och virkning. Mönstret jag och de tusentals andra följer i denna QueenCAL virkas ett varv i taget där man klipper garnet efter varje. Det blir tusen ändar men fördelen är att man kan riva upp delar ned till sitt eventuella fel - som jag fick göra. Surt, men inte lika illa som att behöva riva upp allting.
Jag stack ut till Sandsjöbacka innan skymningen men med regnmoln hann det bli rätt dunkelt där skogen var tät. Då var jag glad att jag ändå lagt ned min nya pannlampa i ryggsäcken. Jag är redo för nästa måndag!

Som pricken över i på min födelsedag fick jag ett mess från min BC-Birgit.
(null)
Dessutom en mysig start på veckan med mamma älg och kalv på besök. Lilltjejen blev hispig då de var mellan henne och Isabella som hon följer med till skolan. Visst ska man ha respekt för de stora djuren och framför allt en mamma med kalv, men vet inte om det är skolan eller kompisar som skrämt upp henne till den överdrivna graden. De gick lugnt upp i skogen när vi försiktigt närmade oss.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0