Swish

(null)
Skor och matskålar i oordning brukar vara resultatet av en katts lek med mus. Jag hittade dock ingen någonstans. Däremot satt Plutt och blängde oupphörligt in under kyl- och frysskåpen så var den stackars musen befann sig blev uppenbart. 
Åkte ett ärende under lunchen och hemma igen låg den prydligt levererad på hallmattan. Duktig Plutt.

Ärendet var att lämna min V60 och hämta nya XC40. Ovant att sitta högre upp och touchskärmen gillar jag inte alls men antar att det är en vanesak. När leveransvecka ändras från början av november till vecka två nästa år och de plötsligt ringer för att boka tid att byta kan man bara tacka och ta emot! Permitteringarna hade lett till extra långa ledtider så var lite surt att veta att bilen fanns på plats hos handlaren men inte kunde överlämnas förrän nästa år. Lilltjejen blev lite besviken när hon hörde att jag beställt en röd då hon såklart ville ha en blå. Antar att det får bli det nästa gång - om det ännu är hennes favorit - om jag har råd - och förstås är kvar på jobbet. 
Vintersulorna på, perfekt med tanke på att det faktiskt kom lite snö just idag! Yttepyttelite men ändå.
(null)
En FB-vän postade ett tips om godhjalp.se där personer i riskgrupp kan få hjälp av frivilliga att handla och leverera matvaror. Jag registrerade mig direkt och har nu gjort två leveranser, jättesmidigt!
Hemmahjältar kallas de som behöver hjälp och de registrerar sina behov som dyker upp på en karta. Vi frivilliga kan klicka och se vad det är de behöver och accepterar de vi vill. Då får man ett mail med namn och telefonnummer till Hemmahjälten så man kan ringa upp och stämma av när leverans kan göras. Man ligger ute med pengarna och får betalt via Swish när vi möts för överlämning.
Känns bra och gör bra!

Hamnade lite spontant på Lindholmen igår och kunde för första gången på år vara med som deltagare! Leo tog över min och Sandras klass och hade hört att han kör bra mixar vilket han också gjorde. Kul att bara kunna köra på utan att behöva tänka.
Träffade dessutom på Charlie, också flera år sedan!

Ny bil och goda gärningar, bra dag!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0