Sedan sist


(null)
Jag och Birgit, min 76-åriga combat-stammis hör av varandra på Messenger. Nu när hon håller sig hemma igen lyser frustrationen igenom där hon saknar träningen och oss, de har ju blivit ett litet gäng som lärt känna varandra under åren(!) de svettats tillsammans. De pratar före och efter klasserna om ditten och datten och eftersom de träffas regelbundet följs man åt i det man delar. Deltagare har väntat barn, fött barn och återkommit, jobb bytts och vardagsfunderingar dryftas, tja sådant där som människor pratar om när de ses varje vecka år efter år.
Vi tog en bild adresserad till "vår Birgit" som vi kallar henne.

Lilltjejen fick följa med vid inköp och leverans av en matkasse igår. Nyttigt att skapa förståelse men också tillfredsställelsen i att göra något för andra. Får se om vi hinner fler uppdrag i veckan.

(null)
Nya bilen har sådan där sensor under bakre stötdämpare som ska öppna bagageluckan utifall man har händerna fulla. Jag får uppenbarligen inte till tekniken som krävs utan står där som en idiot och viftar med benet. Nej fjärröppning med nyckeln fungerar bättre, såvida man då har en fri näve att tillgå.

Webinar för nya releasen, var det inte nyss!? Mycket sidoförflyttningar och kass musik så blir att tillämpa Coronaklausulen som låter oss mixa in gamla låtar för att hålla deltagarna stationära.
Julshoppingen är faktiskt så gott som avklarad, likaså inför Lilltjejens födelsedag. Det är ju faktiskt inte lång tid kvar till jul! 
Fick ett tips om kortspelet The Mind för bra pris så tyckte det var värt att testa. Mycket enkelt och lite finurligt upplägg som Ronja gillade. Eftersom det går otroligt fort att spela var ett plus, lätt att bara köra en eller tre omgångar vid en stund över.

Kalendern framgent är fullknökad, välkommen till nya organisationen...att lägga PI planering innan jul var kanske inte det smartaste draget...


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0