November

(null)
Oktoberböckerna som mycket väl bara kunnat bli Jojo Moyes fina skildring och en rörig historisk sammanfattning av länders maktkamper. 
Upptäckten av Ann Rosmans böcker som utspelar sig kring Marstrand väckte nyfikenhet och fångade mig direkt. Är nu på femte boken parallellt med "Livet med Bob" som jag fick till födelsedagen. Efter alla ljudböcker senaste månaderna är det vilfullt med riktig bok emellanåt.

(null)
Turen till Malmö gick fint, lämnade min blandis med en annan blandis och fick kontinuerliga uppdateringar från mamman under kvällen. Mycket skratt och bus som var härligt att se! De ses inte ofta som sagt men finner varandra direkt.
(null)
Ronjas mamma är också lite touched...

Medan de skrattade över tacomiddag avnjöt vi koreansk-nånting-fusion på Namu. Jennie Wallden från Sveriges mästerkock öppnade restaurang efter sin seger och eftersom både jag och Christer följer serien (kallar man det så?), passade detta tillfälle perfekt för att testa. Nu när Millenniets bästa mästerkock pågår fick vi också upp ögonen för Sandra Mastios pizzeria i Malmö att testa nästa gång.

Jag kan inte påstå att jag nu har förstått vad koreansk mat är då den som sagt var en fusion och därmed upplevdes som en "vanlig" gourmet-restaurang. Avsmakningsmenyns höjdpunkter var i vilket fall helt klart ankan och efterrätten.

Väl hemma och dottern avlämnad hos sin far var det söndagscombat. Vårt planerade Halloweenevent ställdes ju inte oväntat in med de nya restriktionerna och hade faktiskt väntat mig än fler begränsningar i gruppträningen. Ja, många pass har tagits bort helt där man rör sig omkring i salen eller kör tillsammans till exempel två och två och vi anpassar låtvalen till att inte ha shuffles och jump kicks framåt. Markeringar i golvet ska vi hålla oss till. Att det sedan ofta är kö och trångt in och ut ur salarna vete tusan hur vi kan hantera. Jag tänker att öppna salen längre tid innan så de kan gå rätt in till sin plats och inte behöva samlas utanför. Problemet blir till exempel i Majorna som har en smal korridor utanför och en ny klass ska in efteråt.

I vilket fall var det nog tur för mig att det bara blev en ordinarie timme för jag var helt slut. Att bara byta ut en låt kan göra väldigt mycket, i detta fall mycket mer axlar och cardio. En barnvecka utan träning och mat på Max både på vägen till och från Skåne är kanske heller inte bästa uppladdningen.
Idag bekräftar träningsvärken i axlarna det hela, ajaj!
(null)

Virkningen går sakta men säkert nu runt hela filten till det som ska bli en dubbel kant - man virkar helt sonika in alla ändar med två kanter från vardera sida. Pilligt men förväntat då Tiinna förvarnat i både mönster, FB forum och YouTube tutorials. Mini verkar i alla fall gilla den nästintill färdiga slutprodukten.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0