Gott och blandat

(null)
Till och med after work körs nu virtuellt. En hobbysommerlier på Christers jobb anordnade vinprovning vilket var en intressant inblick i hur en flarra jästa druvor uppenbarligen kan analyseras hur komplicerat som helst. Färgtoner, kropp, strävhet, viskositet och doftassociationer från citrus och choklad till kattpiss och cykelverkstad. 
Under tiden härjade Ronja och tre kompisar på övervåningen tills det var dags för middag.

Hundpromenad och spel innan kalas i Kungälv för en av Lilltjejens gamla kompisar från Olofstorp. Mysigt att hon ännu får inbjudningar av dem. Var ganska meningslöst att köra timmen fram och tillbaka hem så körde upp till Svarte Mosses naturreservat för en promenad. Det var det fler Kungälvsbor som också ville för parkeringen var lika överfull som någon av de omskrivna sommarstränderna. Fick i vilket fall avnjuta lite dagsljus och frisk höstluft innan det var dags att hämta en nöjd avkomma.

Ännu mer kompisar tog vid efter hemkomsten då Isabella och Elvira skulle sova över. Efter ungefär tre sekunder var min fina, inbjudande och omsorgsgfulla bäddning ödelagd. Kuddkrig, film, spel, sång och sånt som nioåriga tjejer nu har för sig medan morsan virkade framför Thor-filmer. Fick bara säga till dem två gånger vid sovdags, kors i taket.
Efter sedvanlig pannkaksfrukost - kommer de någonsin önska något annat, lite mera lek innan tack och hej och leverans av avkommans varor från Pandaförsäljningen tog vid. Jag undrar ofrånkomligen hur sjutton man ska hantera alla varor för en storsäljare? Lilltjejen är ju inte den mest strävsamma försäljaren så volymerna blir hanterbara men tänk! Mitt på en grå söndag är de flesta hemma och alla kunder utom en var hemma - gött.
Gött kändes det också vid min söndagscombat med härlig energi både bland deltagarna och i kroppen. Knaprar mina järntabletter och skiter därefter, den som ätit extra järn vet vad jag talar om... Jag motiverar mig med inbillningen att de tillser lite extra ork och energi. Vill inte vara i blodgivarens kylrum! 
Nu är energin slut dock, dags för tant att sova...



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0