Bullmamma!

(null)
Vägen till enkel lycka är en ask Toffifee! Om jag tröttnar efter några lösgodisar eller näve med chips kan jag desto lättare trycka i mig en hel ask av dessa kola- nöt- nougat- och chokladljuvligheter dess pinsamt töntiga TV-reklam till trots.

Lilltjejen är nu hos sin far och morsans kulinariska ansträngningar går ned till den nivå man var någonstans i högskolan. Toffifee är med sina många beståndsdelar säkert representativ för minst hälften av kostcirkeln skulle jag tro!
Allt som allt en riktigt bra första advent idag med en halv dag fullsmockad av småtjejer till härligt combatpass där min energi sprutade ut genom öronen.
Tjejerna vaknade vid överkomliga halv sju och rumlade ned för trappan kort därefter. Väl uppe på övervåningen igen dröjde det inte länge förrän två kompisar till anslöt. Ut med allihopa i den krispiga minusgraden och morsan drog och kompletteringshandlade för att tillgodose lunch för övernattningssällskapet samt premiärbakning av saffransbullar. Falukorv och pasta samsades med degspad och mandelmassa till lunchen så att alla tjejer kunde avnjuta pinfärska varma snurror precis innan det var dags att leverera Lilltjejen till sin fotbollsträning. Aldrig gjort snurror förut och något oformliga blev de allt men ack så goda!
(null)

Nu är energin slut känner jag dock där jag ligger och väntar på att tvättmaskinen ska behaga sig att bli färdig. Tunga ögonlock och skönt trött kropp. Tidig kväll får det allt bli.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0