Regnig söndag

(null)
Musse och Helium läses högt och Simba ligger där intill och pirrar så jag hör det ända till mig där jag sitter. Ordningen är återställd!
Söndagen har varit grå med regn så gott som hela dagen. Fixade ny granola så det doftar i hela lägenheten, Roy Fares recept med hasselnötter istället för pekan. Utöver detta samt med veckans proviantering har det inte blivit många knop. Pluggade in nedvarvningen och somnade följdaktligen vilket är helt värdelöst. Mycket riktigt kopplade det inte riktigt mellan min hjärna och mun där instruktionerna skulle ut till deltagarna så det blev en del konstiga ord och felsägningar. Illa!

Har en hyfsat lugn jobbvecka framför mig när måndagens sprintplaneringar är avklarade. Ju mer självständiga teamen är desto mindre behövs deras Scrum master, vilket är just målet man vill uppnå. Frågan är då vad man ska fylla tiden med mellan eventen, men i juni kommer jag att köra flera faciliteringskurser vilka tar mycket tid och förberedelse. Den riktigt stora jobbrelaterade frågan är dock hur det kommer att gå i september då de annonserade varslen ska verkställas... 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0