Plöjer vidare

Det blev Christina Larssons serie som bokvalet föll på. Insåg att jag köpt och gillar hennes första del och har nu plöjt de tre följande på två dagar. Alltid lite roligare med lokal anknytning då de utspelar sig i Göteborg.

(null)
Christer hade en virtuell AW där konsultföretaget budade ut ett litet "AW-paket" till alla. Tyckte det var både fånigt och gulligt så lät mig inspireras. Inget presentkort till Systembolaget eller minikonfettibomb dock men godis har alltid gått hem i mina team. Några lämnar oss ju nästa vecka utan att vi kan ha en riktig avskedsfika, samtidigt som de alla förtjänar en liten överraskning och uppmuntran. De har också reducerad arbetstid men utan det extra statliga stödet som vi har, och arbetar ändå full- och ibland övertid. Alltid positiva, ödmjuka och drivna. Vilka svenska medarbetare hade gjort liknande i samma situation?
Jag bekostar det själv och tänker leverera dom personligen - säkert onödigt och överdrivet enligt många, framför allt också för att de är konsulter. Själv tycker jag tvärtom då vår verksamhet inte hade fungerat utan dom och de som jag tidigare sagt verkligen förtjänar ett litet uttryck av uppskattning.
Majoriteten bor på Hisingen kring Biskopsgården så att leverera ska gå hyfsat smidigt. Hade mina team bestått av svenskar hade det blivit många extra kilometrar med bilen!

Sommarvädret var tillbaka idag så när Lilltjejen tog med två kompisar hem fick jag själv testa grillen. Ingen dog och jag själv fann min halloumiburgare riktigt mumsig. Lär definitivt bli fler gånger!
Igen kom den där lilla ilningen av glädje medan jag dukade fram under markisen. Min Lilltjej som huserade på övervåningen med sina kompisar för att sedan äta tillsammans och så fortsätta leka. Att vi bor som vi gör, att hon har sin övervåning och sina vänner så nära för att just kunna "komma och gå" så här. Blir så lycklig i mammahjärtat!

Mindre lycklig dock över vad jag bara kan gissa är en släng av nackspärr för första gången i mitt liv. Att inte kunna vrida huvudet åt ett visst håll utan att det gör gräsligt ont är väl typ ett symptom på det. Tänkte att jag legat konstigt inatt så får se om jag kan ligga till det till imorgon...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0