Egentligen inte så oväntat besök

(null)
Simba aka Mini har blivit stor! Halvåret gammal och lika stor som Bror och Plutt men av de fortfarande valpaktiga benen att döma inte färdigvuxen. Hans mammas Maine Coon påvisas inte bara där utan läste att rasen inte bara finner nyfikenhet och nöje i att leka med vatten utan också beskrivs som den mest hund-lika rasen med sitt nyfikna och sällskapliga sätt.
Plutt med sin mor i form av Brittisk korthår beskrivs som mera reserverad och "bredvid-katt" vilket också stämmer väldigt bra. Roligt och fascinerande hur beteendena kan vara så signifikanta för de olika raserna, inte bara beteenden utan också de fysiska kännetecknen. Simbas smäckra kropp med de stora öronen och långsmala ansikte mot Plutts krumma kropp och platta ansikte som ger det lätt trumpna utseendet. Så olika och just därför så himla mysiga!

Gick ut med soporna igår och när jag vänder uppåt igen flanerar en årskalv förbi brevlådan. Det var högst otippat eftersom gången mellan våra hus är väldigt smal, mycket folk var i rörelse på grund av det fina vädret och ungdjuret var ytterst cool. När jag var inne där mobilen fanns hade hen funnit mumsiga löv på baksidan. Nästan varje vecka varnar och observerar områdets FB om älgar på vägar och i trädgårdar så egentligen inte så förvånande. Vildsvin, älgar och rådjur i det viltstråk som vårt område blivit mellan golfbanor och söderled så man kan bara tacka och avnjuta!




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0