Olycklig grej

 
Som sagt, han är ingen liten kattunge längre även om han bara passerat halvårsstrecket! Ont i rumpan av konstanta möten. Inköp av skrivbordsstol har prioriterats ned så bara att gilla läget och bokstavligt talat försöka komma på fötter då man har möjlighet.
 
Ingen har väl kunnat missa rubrikerna kring Paolos ertappade sexköp och utstuderade sympatifiske i efterföljande TV4 och Instagram, ett inlägg han sedemera plockade bort. Med hans beslut att betala sig till sex av en "troligen dittvingad" kvinna var det knappast förvånande att han därefter fann det vara en bra idé att småleende posera med tummen i vädret inför morgonjoggen. Tusentals likes hade inlägget hunnit få innan det togs bort, några av personer jag känner. Att gilla var för mig likställt med att sympatisera med honom och därigenom gilla hans handling, Hade han erkänt en misshandel av en annan person och publicerat ett liknande inlägg undrar jag hur många likes han hade fått. Mediedrevet har varit enormt för nu har inte bara de grovpixlade eller svarta profilbilderna ersatts av ett riktigt ansikte, utan ett välkänt ansikte. En av tio män säger statistiken och exemplen har vi hört otaliga gånger i form av småbarnspappan, VD:n på ett börsnoterat företag, studenten, pedagogen.
Hur många män känner du i din omgivning? Är det över tio? Kan du föreställa dig? Klart du inte kan, knappt vill tro på hur en väletablerad och framgångsrik profil som Paolo är villig att riskera sitt namn och sin karriär för ett betalt ligg.
Så ertappas en politiker i grannkommunen här och att Moderatkollegan uttrycker att "han har gjort en olycklig grej" och hur det hela är en "personlig tragedi" - för den ertappade Hans Forsberg alltså, uttrycker väl ganska väl vad man egentligen anser, trots efterföljande "förkastligt" och "inte förenligt". Moderaterna förespråkade i GPs debattartikel fängelsestraff för de som köper sex av människohandelsoffer. Om partikollegan Mikaela krävt fängelsestraff hade kanske ett uns av politikerföraktet kunnat mildras istället för tvärtom, men då dessa förövare alltid bara är "någon annan" utan plötsligt en "god partikollega som jag har uppskattat att arbeta tillsammans med", då blir det annat ljud i skällan. Att denne person som nu "ångrar sig djupt" har möjlighet att erhålla ett avgångsvederlag på 1,3 skattemiljoner gör att jag bara vill kräkas.
 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0