Långhelg igen

(null)
Jupp, fick ett önskemål av syster yster och har länge varit sugen på att plocka fram virknålen igen. Det blev ett rejält tjockare garn än mönstret rekommenderade och sedermera sticker storleken iväg men det var så mycket gosigare än de tunnare bomullsvarianterna. Det tråkiga och således nackdelen med amiguru- eller liknande virkverk är den ofrånkomliga monteringen. Tråckla och pryttla och placera och fästa och några millimeter fel och figuren blir inte bara gullig utan dessutom gullig med tveksam anatomi. 
Det första Mumintrollet fick just det sistnämnda och tillföll därför Lilltjejen som bad så vackert, överseende med min fallerade placering av extremiteter.

(null)
Lilltjejen har ännu en övernattningsgäst, Isabella denna gång som för första gången sover borta hos någon annan än morföräldrarna men efter film och tv-spel med lördagssocker somnade de förvånansvärt snabbt. 
Vädret har varit raka motsatsen till förra veckan men när regnet hållit sig borta har det blivit både promenader och någon joggingtur. Gott!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0