Dubbelt upp

(null)
Japp, min första egna grill invigdes redan till kvällen och tja, den gjorde sitt jobb! Den är liten ja men fullt tillräcklig för att fylla två personers tallrikar och för fler än så lär det inte allt för ofta behövas.
Nya releasen sitter nu hyfsat efter morgonens tredje omgång med Corona-fullbokad Majorna, bara nedvarvningen som jag inte velat ta tag i då jag inte gillar låten. Fick ett fyspass till efteråt då jag fyllde och tömde ett fullt släp på ÅVC åt Andreas och Elin samt fixade lite reglar till pågående byggprojekt. Har inte träffat dem sedan skilsmässan, naturligt nog då de är Johans vänner och jag, tja är som jag är. Glömmer dock aldrig Elins stöd när min tillvaro vändes upp och ned eller att Andreas lyssnade när han var den förste jag ringde efter Johan avslöjats. Kanske inte det rätta eller det bästa att utsätta honom för det men jag hade ingen annan som kände honom, som kunde hjälpa mig förstå - vilket jag insett att man aldrig riktigt gör.
Jag tror inte Elin förstod hur mycket hennes omedelbara sms betydde för mig, kanske ingen stor grej för henne då hon är den genuint generösa och osjälviska person hon är, men jag kommer aldrig att glömma det.
Nu fick jag en möjlighet att återgälda ett uns genom att bistå med min dragkroksförsedda bil. De enda gånger jag kört med släp har varit vid någon av mina många flyttar och då alltid lyckats undvika att backa! Nu tog jag mig tid att faktiskt försöka och genomsvettig kunde jag stolt konstatera en nästintill trehundragradig förflyttning baklänges upp på deras infart, hoho! 
Som tack fick jag äta grillat denna dag också, underbart gott efter den tidiga frukosten och andra träningspasset. 

Har nu läst ut Anders de la Mottes fjärde del i Årstidskvartetten, Våroffer som efter lite seg start blev helt ok andra halvan. Vilken ska jag våga mig på nu då?



Kommentarer
Postat av: Anonym

Vi är så tacksamma för att du kom! Verkligen kul att se dig igen och du är alltid välkommen på grillat eller en fika 😀👍🏻
Skönt att veta att du kände mitt stöd där och då ❤️ Kram Elin

2020-05-27 @ 17:59:46

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0