Tillbaka

(null)
Vår sista skiddag bjöd på ännu mera solsken och våra små kände sig så trygga att de efter sedvanliga gulaschsoppan och våfflan åkte iväg på egen hand. Sedermera fick jag några egna åk med brännande lår och solvarma kinder. 
Diner45 också på vägen hem och glada katter mötte oss. Skönt att vara hemma medan det ännu var ljust och få all uppackning och tvätt gjord direkt, liksom dammsuga upp Simbas söndersmulade och Plutts intorkade offer...  Resten av hemuppgifterna gjordes innan sängen där Simba höll sällskap hela natten.

Vi får jobba hemifrån men jag åkte ut till Gamlestan på fredagen där endast Knut och Pepyn var. Till dagens slut kom de väntade beskeden om att vi stänger produktionen i fabrikerna också i Sverige. Vi går ned i tid och lön och ska arbeta hemifrån från och med torsdag. Enkät har skickats ut gällande skolan om vi har "samhällsbärande" funktioner. Det ytterst fluffiga "Handel och industri" känns ändock inte applicerbart för vare sig mig eller Johan.
Känner för alla de sektorer som nu kämpar och blöder pengar, verksamheter som tvingas stänga ned och säga upp sin personal, samtidigt som jag vredgas över alla skupelfria människor som utnyttjar och försöker profitera på människors rädsla.

Direkt efter jobb och skola i fredags skulle Simba och Plutt vaccineras. Vid ytterdörren väntade en överraskning, supergullig trädgårdskisse som farmor och farfar överlämnat! Lilltjejen gav den snabbt namnet Brorsan vilket jag tyckte passade väldigt bra!
 
En olyckligt jamande Simba och en cool och avslappnad Plutt fick sina sprutor innan vi tog helg, en mysig helg i det kyliga men vackra vädret. En utflykt till Stora Amundön med bokläsning, varm choklad och försök till drakflygning. När vi letade oss tillbaka över klipporna mot de mer allmänna områdena hade nästan varenda yta upptagits av sollängtande göteborgare. Parkeringen var lika full som en solig sommardag.
(null)

NW har ännu öppet men gruppträningen har de dragit ned maxantalet till tjugo så i mina stora salar kommer avstånden att kunna vara rejäla. De klasser med redan lågt maxantal har de minskat med tjugo procent. Sedermera är dagens klass fullbokad...ska bli skönt att köra igen även om nya koreografin ännu inte sitter ordentligt.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0