Online

(null)
Vi är rekommenderade att arbeta hemifrån men jag går ut till min bil, sätter mig i det tomma landskapet, glor på skärmar ett antal timmar och går ut till min bil och kör hem, alternativt kör till gymmet och svettas med deltagare som med det decimerade maxantalet har rejäla ytor omkring sig. Någon kanske ifrågasätter varför jag åker till jobbet men vad jag anbelangar är jag lika isolerad som om jag suttit hemma. När Pepyn var ensam på sin våning kom han ned och satte sig hos mig. Han fick dock inte mycket socialt utbyte då jag hade mina heldagarsmöten och därmed god ursäkt att slippa interagera.
En ytterligare fördel med nuläget är casual Friday - hela veckan! Pepyn kör oförändrat kostym och välfriserat så jag är rätt komisk kontrast.

Var duktigt mör efter heldagskursen trots att jag hade väldigt perifer roll. Vi lärde oss massor vad gäller online facilitering som jag kunde ta med mig till dagens BRP. Nästan femtio personer online i Microsoft Teams, ett verktyg jag inte är vidare kompis med men vars Channels ändå fungerat väldigt smidigt för oss. Jag är positivt överraskad över hur bra det gått idag så ska bli väldigt spännande att se utvärderingen efter morgondagens sista moment.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0