Måndag igen

Jupp, en helg som skulle kunna sammanfattas med flipper och Body Combat. Kvalade under fredagskvällen och som väntat gick jag inte vidare men kom inte sist i varje fall! Det var Classic och det var lite Pingolf. Vi utslagna hade egen Leftovers där jag inte heller kom sist så är riktigt nöjd, höhö! Mycket folk renderade galen ljudvolym så förstår nu varför så många har lurar eller öronproppar.
 
Härligt tryck både i Majorna och Frölunda! Efter urladdningen i Majorna hade jag inte mycket kvar att ge till kvartalen i Stigs Center så förmådde bara fjesköra men ändå uppfatta att den är riktigt, riktigt jobbig!
Och ja, mina få krukväxter kämpar tappert men förgäves... "Glömde" dokumentera bananplantans frånfälle, den där som jag fick av Christer till födelsedagen i oktober. Dess intorkade rester stod som en ständig påminnelse om mina svarta fingrar sedan december i varje fall då jag erinrar mig dess sorgliga skick vid jul då svågern förbarmade sig över några skott som den förtvivlat skickat upp i hopp om överlevnad. 
 
Lego är uppskattat verktyg vid retrospektive och teambuildning så experimenterar med mina team. Det är roligt att se hur de aktiveras bara av att ha det tillgängligt.
Två födelsedagsbarn hade vi också, Supritha och Himil så tårta kompletterade vårt fredagsfika. En del har börjat resa tillbaka till Indien på semester och kommer således tillbaka med lokala sötsaker, en del mer tilltalande än andra men generellt är de som är söta - VÄLDIGT söta, och då ghee är vanligt förekommande också väldigt feta. En del är farligt goda så det är konstigt att indierna genrellt inte är särskilt överviktiga med tanke på hur uppenbart förtjusta de är i att inta dem!
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0