Lurigt

(null)
Vårens kläder och skor har intagit butikerna och jag har väldigt svårt för de där tjocka sulorna som tydligen är väldigt inne nu. Jag får flashbacks till nittiotalets platåskor som många klampade omkring i, otroligt fula både då och nu. Menmen, smaken är som baken.
Skön helg där praktiskt taget hela lördagen tillbringades i sängen med Civ6! Medan Christer krigade ned civilisation efter civilisation, till slut med stealthflyg och futuristiska megarobotar, stoltserade jag med riddare och bågskyttar.
Simba var föga intresserad men höll oss sällskap hela tiden. När han sover är han som gelé där jag kan lyfta och flytta utan att han reagerar.

(null)
När det denna morgon såg lovande ut på väderfronten gjorde vi en chansning att hinna ut till Rörö. Vi missade dock den andra färjan som endast gick varje timme så vi stannade på Öckerö. Vinden var isande kall men i skyddat läge var det tvärtom väldigt varmt och skönt så jackor genast fick tas av. Lurigt det där att så lätt ta för lite kläder när solen skiner och värmen känns påtaglig inne i stan där det är lä. 
Jag har ju bott här nere nu ett bra tag men ändå inte utforskat skärgården något nämnvärt vilket är konstigt med tanke på hur mycket jag uppskattar att avnjuta den.

(null)
Ett annat vårtecken är att daggmaskarna ersatts med fåglar. Plutt har den passerade veckan tagit in hela sju stycken. Ikväll sedan Lilltjejen kom hit levererades två! Det är gåvor hon uppenbarligen har svårt att förstå att vi inte uppskattar.
En annan gåva som var desto trevligare var överraskningen hos Intersports kassa i form av presentkort till nya träningsskor. Mina gamla hade hål över tårna på båda samt insidan av hälarna, helskumt men de används onekligen flitigt.
Gamlestadskontoret kommer att stängas från och med onsdag i och med att vi uppmanas att arbeta hemifrån. De som har möjlighet och behov att jobba på kontor hänvisas till Torslanda. Antar att det handlar om kostnad men jag inbillar mig att det ur Coronasmittpunkt vore bättre om vi få som åker in är så utspridda som möjligt än föses ihop i ett givet landskap i VAK.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0