Värme

(null)
Plutt fyller två vilket såklart firades med tårta! Orkade inte baka utan nyttjade lyxen av att ha Dahls fabriksförsäljning runt hörnet.
Ännu en galet varm dag. Ronja fick följa med Isabella till Amundön för många timmar vid havet. Jag fullkomligen dränkte henne i solskyddskräm. 
Likaså gjorde jag när jag senare gick ut för tolv hål, som denna gång gick galet bra! Totalt tvärtemot senaste rundan trots knaper lunch och stekande sol. 
(null)
Vet inte riktigt hur hårda klädkoder det är på golfbanor nuförtiden men i denna värme hade jag aldrig klarat t-shirt. Generellt rätt fånigt med klädkod enligt mig och misstänker att det är snobbklubbarna som vidhåller att inte tillåta ärmlöst. Man kan verkligen undra varför.
Imorgon har Lilltjejen en heldag med fotbollslaget i form av träning, bad och match så morsan ska bara leverera och hämta. Däremellan passar jag på att vikariera Carinas lördagspass i Majorna och därefter beta av ännu en golfrunda. Vädret ska bli lika varmt så blir till att bälga vatten. Onekligen tur jag lärt mig dricka det!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0