Sommarjobb

(null)
Vilka dagar vi har! I stekande lunchsol jobbade Lilltjejen på vår lilla plätt på baksidan. När hon var så gott som klar pustade hon och ansåg sig färdig. Ofrånkomligen tänkte man på sig själv och kilometrarna man tuggade med den motordrivna handjagaren runt sommarstugans omfattande ytor. Tyckte ändå det var ganska ok då motorbullret överröstade föräldrarnas bråk och man fick någon timmes frist. 

Vi har hållit oss inomhus, undan den tryckande värmen med jobb för mig, pyssel, spel och film för Lilltjejen. Medan tjejerna tränade nittio minuter fotboll gav jag upp försöken att jogga i värmen. Det blev en rask promenad istället som kändes i benen. 
Supermysigt att komma hem sedan och äta egna jordgubbar dränkta i vispgrädde.

(null)
Deltidspermitteringen med arbetsdagens senare start möjliggör sköna morgonpromenader. Jag vet inte riktigt vad Ronja gör men det är något i Pokémon Go...
När jag var klar för dagen igår drog vi till Tulebosjön där undertecknad faktiskt tog ett par simtag! Kyligt uppfriskande i den galna sommarvärmen. 

(null)
Solen har försvunnit bakom trädtopparna och det är den där sköna svala sommarkvällen där man vara kan vara. Plutt och Mini verkar hålla med!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0