Ny lek!

(null)
Förslag på ny lek: "Vad har du under dina köksskåp?" I mitt fall ovan handlar det om en smart dold låda under de vanliga lådorna precis på golvnivå. Därav möjligheten för lite allt möjligt att trilla ned och slutförvaras tills sällsynta nödvändigheter drar fram dom i ljuset. Ungefär som kyl, frys, tretonsbyråer och pianon.
Av allt skräp som förra ägarna donerade inkluderades dock en obruten förpackning rätt snygga servetter. Dammråttorna har jag dock bidragit med under det dryga året som gått.
Denna tidigare nämnda nödvändighet att öppna förseglade skattgömmor orsakades av strul med diskmaskinen som nötte sig igenom min sömn vid femtiden imorse. Avloppspumpen gick oavbrutet där enda sättet att slippa ljudet var att dra ut säkringen i proppskåpet.
Några googlingar senare och jag har börjat plocka isär delar av mitt kök för att komma åt ordentligt. Ny diskmaskin var inte riktigt med på min inköpslista men mera Google och ett samtal till dygnet-runt-öppna Bosch-supporten gav mig hopp. Lät inte så avancerat och därmed såpass billigt att det är värt ett försök. Dock tidigast om en månad...! Att gnälla över trettio dagars handdisk till min syster som är fyra personer rönte föga medlidande men nu åtta timmar senare får jag samtal om en avbokning som ger mig en tid nu på måndag, tjoho!
Blir en tidig kväll ikväll, zzzz!



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0