Mysigt

För första gången på många dagar fick jag tända lampor och mot fönstren smattrar regnet och ger gräsmattor och grönska en välbehövlig rotblöta. Det har blivit fredag med en kommande helg förutspådd att fortsätta lika grå och våt. Efter gårdagens träning var det gott att bara hänga i sängen med två av de tre lurviga framför "Hela England bakar" och Mums-Mums.
 
Simbas svans når runt hans huvud där han ligger medan Plutts knappt når halvvägs när hon försöker. Hon är så himla gullig med sin krumma kropp och buttra lilla ansikte. 
Förra veckan lämnade fem medlemmar från Winterfell som en följd av den nedskalning applikationen står inför. Mitt i sprinten slog vi ihop dem med Dragonstone till ett team som till slutet av månaden kommer att minska ännu mer. Ytterligare neddragningar och långt konsultstopp under sommaren är orsaken och det känns så oerhört ledsamt. Teamen har fungerat så himla bra tillsammans både internt och externt, verkligen preseterat utöver förväntningar och samtidigt hållit humör och inställning på topp även när det varit riktigt tufft med tidspress och incidenter. Det är en förlust för VCC att inte kunna ha dem kvar.
 
Nästa vecka går Lilltjejen på sommarlov, till hösten börjar hon trean! På grund av Coronan och varslen kommer jag ligga lågt i sommar. Inga specifika planer bokade och kommer nog att jobba så mycket som möjligt, ta lite ledigt under någon Ronja-vecka. Fick veta idag att de individuella beskeden kring varslen påbörjas sista september, så en månad senare än vad som först kommunicerades. Jobbig väntan, man vill ju bara veta!
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0