Årskurs två avslutad

Sitter på morgontoan och Lilltjejen sista-minutenövar på sin låt som ska spelas inför klassen om några timmar. Hon spelar "Blir det inte sommar snart" medan några tjejkompisar ska framföra en egenkoreograferad dans. Vi föräldrar och anhöriga får stanna hemma eller på sin höjd vänta utanför skolområdet men enligt Lilltjejen hade det gått bra.
Under min morgonrunda fick jag mamma och barn rådjur framför mig på grusvägen. Mamma försvann vidare upp i skogsbrynet medan den lille lade sig platt enligt instinkt, olyckligtvis på andra sidan vägen alldeles i kanten. Jag avvaktade en bit ifrån i hopp om att få se mamman komma och hämta men precis då kom en bil som upptäckte den lille, stannade till och gick ut för att undersöka. Då jag joggat dit och informerat om mamman körde han vidare men den lille blev såpass orolig av vår aktivitet att den skuttade lite längre in i det höga gräset bort från vägen. Där låg den bättre och jag fortsatte efter ytterligare en stund. Tydligen kan de ligga upp till tre dagar, så länge innan mamman kommer och hämtar. Supersöt!
 
Supersöt är också min Lilltjej som nu har sommarlov och leker med Isabella på övervåningen efter en promenad med hunden Harry. Jag behövde till kontoret en snabbis för att hämta en levererad adapter till datorn så hon fick följa med där direkt efter hon kommit hem från sin avslutning. Därefter åkte vi till godisgrossisten där hon fick välja en produkt dagen till ära. Det blev klubbor modell större som jag avser att låta hennes kompisar hjälpa till att avyttra. Blir extra tag med tandborsten ikväll!
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0