Fysiskt

(null)
Började dagen med en svettig runda på Amundön, väldigt härligt i den svala morgonen med moln som dämpade vad som annars blivit för svettig runda.
Kort därefter var det föreningen som skulle ha en insats så vi var några tappra medlemmar som skyfflade regnvåt sand och jord. Den halvt igenvuxna lekplatsen är röjd och blivande gräsmatta grundad med några kubikmeter jord. Pust!
Av med de skitiga kläderna och på med nästa uppsättning för en fullbokad klass i Frölunda. Trodde axlarna och orken skulle svika mig men kändes grymt bra med massa energi trots en lunch på tre grillkorvar och lite tomatsoppa senare på eftermiddagen.
När jag hämtat  Lilltjejen kunde vi skörda våra första jordgubbar! Mördarsniglarna är på salladen men de verkar inte ännu kunnat ta sig igenom de dubbla fågelnäten. Jag grunnar på någon form av konstruktion för att tillse en barriär av salt som inte försvinner med första regnet. Mina gubbar ska inte ätas upp av sniglar!
(null)
Igår blev det middag på Toso, riktigt gott urval av den meny vi valde. Min dessert ser lite naken ut då servitrisen glömde bort att jag inte ville ha de kokosflingor som generöst strösslats över det hela, men rensad smakade fondanden gudomligt. Medan vi satt där drog ett rejält åskväder rakt över oss och himlen öppnade sig. 
När vi kom hem väntade en Bror så blöt som jag aldrig sett förut, supergulligt!
Måndag imorgon och det fina vädret ska komma tillbaka. 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0