Fantastiska dagar

Sommarvärmen har hållit i sig men tillbringat större delen av veckostarten inomhus framför skärmen. Faciliterar tvådagarskurs med ett bra gäng där det flyter på smidigt med bra diskussioner, engagemang och obefintligt teknikstrul. Den situation vi har där alla sitter online har nog gjort alla ödmjuka inför de utmaningar det kräver samtidigt som det underlättar markant jämfört med om några sitter tillsammans i ett rum och några försöker hänga med online.
(null)

Fick i alla fall dryga milen med ömsom lufs och ömsom promenad i den sena eftermiddagen. Passerade en äng med smörblommor och mindes alla gånger jag och ibland med Jenny plockade på ängarna vid sommarstugan. Bukett efter bukett till mamma som arrangerade över hörnskåp och i korgar för att torka. 
En liten del av mig ville springa ut i det gröna  så som vi gjorde då, obrydda av kryp och det vi kallade spott som smetade våra ben. Min impuls stoppades av mitt vuxna jag som såg fästingarna framför mig, krypandes över benen och upp innanför shortsen. Ibland är det tråkigt att vara vuxen...

Att vara vuxen och mamma är dock fantastiskt när man har en sådan unge som min Lilltjej. Till söndagsmorgonen och tillika morsdag tassade hon och övernattningsvännen in med den frukost hon mindre diskret förhört mig om under hela veckan. Jag hade underlåtit att ange stekt bacon, äggröra och smoothie som drömfrukost och gjort det överkomligt för henne då intentionerna var så uppenbara men jordgubbarna var en klar överraskning. Min fina Lilltjej!
(null)



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0