Trippel

Vilket väderomslag det blev denna vecka. Bortskämd som man blivit kändes det synnerligen obekvämt att dra på sig långbyxor, och dubbla tröjor! Usch och isch och så här måste det kännas att bära tvångströja!
Synnerligen nöjd med min helg då jag fick tummen ur och fixade till förrådet. Mera hyllor och omorganiserat för mer effektiv förvaring. Hackat, rört och gräddat(?) femtioelva satser granola och kört tre combatpass. Billdal behövde hjälp så blev dubbelt idag. Jättefin liten anläggning och följdaktligen liten gruppträningssal, vilket visade sig vara tur. Knappt hade vi hunnit börja låt nummer fyra så gick strömmen i hela huset. Man blir ganska rådvill i det läget. Body Combat utan stereo? Deltagarna ville fortsätta, så det var ju bara att koppla loss iFånen från den döda ljudanläggningen och köra på!
Till låt fem placerade jag mig och fånen i mitten och så bildade vi ring och sedan fick jag med rösten vara extra tydlig kring takten, hahaha!
Men de var under omständigheterna nöjda och glada och höll stämningen uppe, jätteroligt!

Till min ordinarie klass i Frölunda hade det varit omöjligt att köra utan ljudanläggning, salen för stor och deltagarna så många. Inga problem med strömmen där i alla fall så fick till ett riktigt kul pass då både Robert och Carina var där. En deltagare som är sugen på att bli instruktör fick komma upp och skugga i min extrainsatta femma och Robert hoppade upp och körde sjunde låten som blev en combat eftersom jag klämt in en extra femma. Till sista power fick både Carina och Robert göra mig sällskap och energin flödade! Jag var helt slut efter Majorna igår men sådär härligt skönt slut idag. 
(null)

Lilltjejen är på plats våningen ovanför, på tisdag kör jag upp henne till Nina. Shoppat loss på sovsäck, tält och liggunderlag. Blir det väder när de alla är här har vi siktet inställt på kajak med övernattning. En ryggsäck åkte också med då jag planerar övernattning i fjällen, såvida vädret tillåter. Ser fram emot det, och än bättre - man kan hyra en hund att ha som sällskap medan man är där. Snacka om självklart!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0