Trailrunning!

(null)
Hittade riktigt bra skor för halva priset som jag högg under lunchen och kunde knappt vänta till arbetsdagens slut för att testa dem. Dagen var blåsig men fin och hade spanat in en ny led i Sandsjöbacka som skulle vara knappt sju kilometer. Jag har inte sprungit på ett bra tag, var detta för överambitiöst som första runda? I värsta fall kan man ju alltid bara gå.
Flåsade som en hund första kilometern som lämpligtvis gick uppför, flåsade på det där värk-i-lungorna-som-det-gör-när-man-är-otränad-sättet. Bådade inte gott.
Men när kroppen och andningen kommit igång var det visserligen jobbigt men också riktigt roligt att kryssa sig fram bland stenar och rötter för att snabbt hitta fotfäste. Bitvis var det så kuperat att man var tvungen att kliva lugnt och framfart för alla de med mountainbike verkar helt omöjligt. De måste ju bära sina cyklar otaliga sträckor.
Röda leden blev enligt Runkeeper drygt sju kilometer och timmen lång men tiden kändes inte alls lika lång och trölig som när jag nött asfalt.
Skorna kändes kanon för övrigt, nöjd med mitt fynd!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0