Tillbaka till jobbet

Japp, två veckors jobb medan Lilltjejen nu är hos Johan. Regn på utsidan och ljudet från tvättmaskinen når mig där jag sitter.
En heldag på Boda Borg i Karlskoga resulterade i riktigt bra skörd av stämplar samt träningsvärk. Att klättra på väggarna och krypa så snabbt som möjligt i trånga gångar är inget jag är van vid precis. Svettigt värre!
(null)

Övernattning i Örebro för att hänga på låset till Lost City. Japp, nästan två timmar innan de öppnade säkerställde att vi kom först in genom dörrarna! Vi hade ju förköp men inte Nina och co så kändes himla bra att vår tidiga ankomst säkerställde att de också kom in. Kön blev snabbt väldigt lång!
(null)
Otto och Ronja kunde hänga i bilen intill medan morsorna stod i kön. Tio minuter efter vi ropat ut de otacksamma glinen var de less på att vänta.
Supermysigt att se de två ihop, när de sitter med huvudena rätt ihop och kollar på något, spontankramas och bara är fina kompisar med varandra.

Besöksantalet hade minskats enligt utsago och även om det i vissa delar av området blev väldigt trångt kan jag föreställa mig hysterin om de kört full kapacitet. Både Boda Borg och här blev det ur en besökares synvinkel enbart positivt.
Många timmar senare plockade vi upp våra skrynkliga barn och körde mot våra respektive landsändar i väst och öst. Jag försjunken i Jojo Moyes och Lilltjejen i film på paddan. Jag är galet pinknödig men tänker hålla ut tills vi är framme hos Johan. Strax innan Lerum utbrister min avkomma att hon är jättekissenödig. 
    "Mamma, på riktigt!!"
Försvunnen i sin film har hon förträngt det till stadiet av panik.
Som två kobenta gaseller skuttade vi in bland buskarna intill en pendelparkering. Hennes lättade ljud där vi sitter på huk får mig att skratta.
    "Jag blir sittande här en stund" proklamerar hon. Min fantastiska goa Lilltjej som visst kan ha sina humörsvängningar men ändå är så lätt och rolig och duktig och mysig och fin!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0