Nio!

(null)
Min Lilltjej firar idag nio år, nio!  Jag fattar inte vart tiden tar vägen, min stora Lilltjej!
När jag hämtar henne imorgon är det min tur att uppvakta och överösa med alldeles för många presenter, jag skämmer bort henne!

Men jag har också blivit bortskämd idag, av några underbara deltagare i Majorna som överlämnade en present! Jag tycker det är så himla fint men oförtjänt, det är ju bara så roligt att vara instruktör, och varför jag tycker det är roligt är ju tack vare dem!
Dessutom lyckades jag glömma shortsen hemma, hur man nu fortfarande kan glömma grejer efter alla miljoner gånger man packat den där träningsväskan. Så jag står där vid de få kläder de säljer i receptionen när de kommer och ser mitt dilemma. Jag har verkligen ingen lust att lägga pengar på sådana där halvlånga tights och överväger att köra med mina träningsoverallsbyxor - som jag faktiskt instruerade i på den tiden det gjordes av var och envar. Då drar Annica helt sonika av sig sina shorts som hon har utanpå sina tights, och de passar perfekt! Så himla gulligt av henne!
(null)

Nu ska jag gå loss på godsakerna jag fick, jag har världens bästa extrajobb!


Kommentarer
Postat av: Anna i Göteborg

Nu var det längesen jag kommenterade igen.... men jag är inne och läser i kapp då och då ;-)

Jösses 9 år alltså... då har jag följt dig länge- haha... och jag vet att jag sagt det innan, men det tåls att sägas igen- alltså hon är ju bedårande söt!!! Hon kommer vara en eftertraktad tjej, inte bara som kompis i framtiden- håll i hatten :-D Hon verkar ju vara en toppentjej på alla plan så jag hoppas hon träffar någon riktig fullträff vem det än blir där i framtiden ;-)

Gott nytt år! Och ser fram emot att följa dig ytterligare ett år :-)

Anna i Göteborg....

2020-01-05 @ 19:52:05
Postat av: Linda till Anna

Åh vad roligt att du ännu är med mig! 😊 Ja, åren går och som de säger så märker man det om inte annat på sina barn! Hon är verkligen världens snällaste unge och tyckte hon redan hittat sin perfekte framtida man, en klasskompis där de båda hade planerat allt redan. Hon skulle bli veterinär, han polis och så skulle de ha två barn - perfekt juh! Tills hon inte längre var kär i honom... rackarns! 😂
God Fortsättning! 😊

2020-01-05 @ 23:16:32

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0