Återuppstånden

(null)
Ronjas Legostad är återuppbyggd efter julperiodens demontering. Tycker det är supermysigt att hon nu har så många stora enheter från Legos Friends som passar bra ihop. Min gamla snackbar och smådelar fick också hänga med på ett hörn.
Jag skulle vilka plocka fram hennes målarfärger och färglägga underlaget ordentligt men osäker på om det kanske färgar av sig på plasten.
Plutt har vad det verkar gett upp fjäderfäna och gjort slut på närområdets musbestånd då hon på sistone tagit in daggmaskar istället. En morgon hela tre stycken så gott som ihjältorkade trevligt utplacerade på bottenvåningen. Kan tänka mig att Plutt är tämligen besviken på deras lekpotential.
(null)
Bror och Brorsan kunde ju ta in en hel del i Olofstorp men verkar nu mest avnjuta tillvaron i sann äta- och sova- anda. Skön söndag med kanske för många timmar framför Civ6, i alla fall om man ska tolka uppstartstiden jag sedan behövde till Frölundapasset. Kroppen var inte riktigt med men väl till låt fyra var den sig själv igen. Gött!
Lyckats komma ut på två löprundor, eller ja, gå- och lufs-rundor men betecknar det som bättre än inget. Min stammis Eva kör sträckor a la Göteborgsvarv någon gång i veckan, otroligt imponerande och inspirerande! Jag är så nöjd att jag faktiskt lärt mig uppskatta löpträning, minns hur jag kämpade där i början då löpning var bland det värsta och jobbigaste jag visste. Men att komma upp till hennes nivå skulle vara såå häftigt! Något jag inte har som ambition men ändå.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0