Tre igen och flyga lite

(null)
När jag och Aron testade BodyFlight i Stockholm fick man möjlighet att köpa presentkort till rabatterat pris. Det blev julklappar till Lilltjejen och Christer så idag var det dags. En förväntansfull avkomma blev initialt rädd och osäker men efter en stund av att betrakta grupperna före gick det över. Dock vågade hon inte åka upp i tunneln som man gör i andra flygningen men hon var superduktig och höll sig stabil enligt instruktionerna hela tiden.
Direkt efter styrde jag kylaren söderut och Halmstad för att "sälja en av katternas transportburar" - eftersom vi nu inte längre behövde tre. Om hon undrade varför vi skulle leverera den över en timmes färd bort sade hon inget i alla fall. Men när vi kom fram och ingen var hemma och köparen inte svarade på mobilen undrade hon varför vi inte bara kunde lämna den så hon kunde Swisha. Jag irriterad för en eventuell blåsning, hade ju inte förskottsbetalat något men ändå glad att jag inte avslöjat något för Lilltjejen.
Fler nummer var registrerade så fick tag på vad som visade sig vara dottern som till slut lyckades gå tag i henne. En timme senare dök hon upp full av ursäkter och en Lilltjej som förtjust gosat med alla deras katter inklusive de kvarvarande två små fick en lycklig överraskning då hon förstod att transportburen skulle hem igen - med en av kattungarna i! 
(null)
Ungens mamma är Maine Coon vilket syns i hennes ansikte och därav fick namnet Wilda. Ronja har inte riktigt bestämt sig ännu om hon vill behålla det eller byta. Nu är det Lilly som senaste bud. 
Bror är godmodigt nyfiken medan Plutt är överraskande skeptisk och rädd. Trodde faktiskt hon skulle vara coolare. 
Nåväl, efter att ha tillbringat nästan hela Melodifestivalens andra deltävling under soffan tog nyfikenheten överhand och operation utforska tog vid. Lilltjejen kan inte sova och vill såklart ha den lilla hos sig i sängen. Lyckan total när mini-Plutt faktiskt hoppade upp till slut för att pirrande lägga sig till rätta. 
(null)
Lycklig tjej låtsas sova för blixten. Halva sängen för mjukdjur, andra halvan för levande mjukdjur och avkomma. Sorgen och saknaden efter Brorsan gör ännu ont men känns bra att de är tre igen.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0