Minikatt, HS, godsaker och ”avo-cardio”!

(null)
Lite olika namnideer men inget som riktigt fastnar. Att det ska vara så svårt med namn påvisar våra senaste pälsansikten, jag menar Bror och Brorsans tillfälliga namn blev definitiva med tiden liksom Syster numer oftast kallas Plutt. Att kalla nyaste tillskottet för Mini-Plutt kommer dock om några månader inte passa särskilt bra, särskilt när man beaktar storleken som Plutt nu uppnått. Fast lite kul var det ju med den bastante grannkissen hos grannen i förra lägenheten som hette Lillis.

Av anledning av den initierade processen av trolig sammanslagning av Volvo och Geely bjöds jag in till vår interna "Lets talk" med Håkan Samuelsson, VDn. En halvtimmes webcast livestreamat med knappa tio personer som åhörare, publik och frågeställare. Efter sändning hann jag ta en fråga kring Volvos tidigare sammanslagning med Ford - som ju inte föll väl ut. Blev lite diskussion och följdfrågor med förväntade icke-svar.

Mer givande var de prisbelönta semlorna som Mikael bjöd på vid dagens början. Ja, de var riktigt goda!
Med den i magen var det extra gött att svettas med Frölundianerna och förutom en känning i vänster lår kändes kroppen bra. Lyckades fånga instruktörskollegan Axels roliga tryck innan han pös iväg för att köra Body Pump. "Avo-cardio", ha-ha!

Fredagskvällen har bio på agendan, Parasit som Oscarsutnämningarna gjorde mig uppmärksam på. Ska bli riktigt skönt med helg!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0