Väntans tider

(null)
Rödingen är pimpad och klar och spelet Sagan om ringen fick två nya försök där vi gick bet redan på första uppdraget, det är verkligen skitsvårt! Två blev det också av combatpass idag då jag erbjöd mig att ta Linneas pass i Billdal några varannan-veckor. Andra i Frölunda gick bra energimässigt men särskilt många andra knop under dagen blev det således inte och nu kämpar ögonlocken en ojämn kamp mot tyngdlagen.
Jag måste dock hålla mig vaken tills Lilltjejen med all säkerhet somnat eftersom hon med brinnande förväntan hoppas på ett svar från Egon, vår egna husnisse!
Förra helgen berättade Isabella G om Nissebrev och Ronja blev eld och lågor och satte sig genast och skrev till en potentiell nisse i vårt hus. Det var ju tur att morsan överhörde och således kunde skriva ett svar som väntade när tjejerna vaknade. En överlycklig och förundrad Lilltjej kom nedspringande på morgonen och läste lycklig upp vad Egon svarat.
"-Med tanke på hur förvånad du ser ut förstår jag att det inte är du som skrivit!" Jag gjorde ett bra jobb med återskapandet av skolans skrivstil, med lite egen twist...!

Natten därefter var hon ju hos Johan men messade redan på kvällen om svar kommit. Försökte sälja in teorin att nissarna sover på dagen och svar således inte kan väntas förrän måndag. Så måndag morgon ringde hon med FaceTime och bad mig titta efter.
Jag tackade min lyckliga stjärna för att jag fixat nissedörr på Rusta kvällen innan och också installerat den på lämplig plats utanför hennes rum. "Nämen titta här, vad är detta?" Hennes glädje kändes genom fånen där hon satt i bilen på väg till skolan.
Så nu ligger jag här och kämpar mot tröttheten framför Lego Masters. Tror faktiskt hon kan ha somnat nu...

(null)
Hon pysslade ihop en brevlåda till dom! Min gulliga Lilltjej!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0