Trötter

(null)
Fick tjocka gosiga garn av Lilltjejen när jag fyllde år så har nu bytt virknålen till rundsticka för en halvimproviserad duff-grej till henne.
Hade ett ärende till Mölndals centrum och fann årets gran riktigt fin med lysande pumlor!

Nya koreografin börjar sitta hyfsat men uppvärmningen är banne mig svårast, den är så lång och oinspirerande. Gott gäng i Billdal och grym energi i Frölunda timmarna senare som kickade igång min trötta kropp. Patricks och Evas lille Hugo fick det spännande uppdraget att tända alla fyra ljus. 

Lilltjejen fick boken Ronja Rövardotter i julklapp som hon önskat sig. Hon har inte velat lyssna på ljudboken då den blev för läskig med vildvittrorna men nu har nyfikenheten tagit överhanden då hon hela uppväxten alltid fått höra Rövardotter som ett brev på posten vid presentation av hennes namn. Jag hade för mig att jag köpte den då hon föddes men hittar den ingenstans. Ikväll började jag läsa den för henne och det är lite extra mysigt att den ju handlar om en Ronja, den Ronja som jag och Johan faktiskt tänkte på när vi funderade på namn till den lilla tjej som växte i min mage.
Nu väntar jag på att min stora lilla tjej ska somna så att Egon kan krypa fram genom sin dörr och svara på sitt väntande brev. Jag hoppas bara att jag inte somnar först!




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0