Stream

(null)
Måndag och vi möts några stycken på kontoret för att smasha pepparkakshus, Secret Santa och byta klappar. De som kör hemifrån deltar via Teams. De går verkligen all in med Secret Santa att alla inte bara ska få och göra sina utmaningar, de vill ha och göra dom! Och så de bjuder på sig själva, från att sjunga till grodhopp och säckkapplöpning, härligt att se. Hur många svenskar skulle göra det i ett sterilt kontorslandskap mitt på dagen?
Apropå att bjuda på sig själv får jag göra det imorgon när jag testar på att live streama mitt pass! NW hakar på andra kedjor att tillhandahålla livesända klasser för de medlemmar som håller sig hemma så istället för den tänkta vanliga klassen i nyöppnade Sisjön blir det visserligen samma pass i samma sal men med eventuella osynliga deltagare på andra sidan kameralinsen istället. Kommer onekligen bli intressant!
Följde en kollegas sändning som körde idag och hon hoppade över sista powerlåten. Visste inte att det var ett alternativ! Men med tanke på hur tätt klasserna ligger är det kanske nödvändigt... får se helt enkelt.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0