Sena kvällar

(null)
Egon har dragit ihop en spelkväll i soffan och skrivit ännu ett långt svar till Ronja med sin snirkliga skrivstil. Han tycker synnerligen om att busa 103 år ung som han är, byter plats på tandborste och tandkräm från tandborstmuggen till pennor i pennstället, flyttar om hennes kläder i byrån, vänder alla filmer i bokhyllan till ryggarna inåt och annat för Ronja att upptäcka.
Hon tillverkade en massa gulliga grejer och kläder till honom som han tackade för med en liten present tillbaka.
(null)
Utöver den galna jobbveckan med kurser, PI planering, korreplugg, sprintavslut och styrelsemöten har vi bakat begärda Julcookies som tack och lov var löjligt enkla att göra. Pepparkaksdeg och en halv skumtomte till en osannolikt välfungerande kaka.
Lilltjejen lyssnar spänt till Sveriges Radios julkalender och gillar också SVTs Mirakel.

(null)
Igår morse drog jag med Lilltjejen och Isabella G till kontoret för att se Volvos otraditionella traditionella luciatåg. Älskar det! Vit XC90 som lucia, vit XC40 som tärna och vit V90 som stjärngosse och röda XC60 och V60 som tomtar. Tjejerna verkade uppskatta det lika mycket som jag och fick avnjuta pepparkakor i baksätet medan jag rattade tillbaka för att lämna dem till fritids precis i tid till frukost.
Satsade på små pepparkakshus i år också så en liten by nu tronar på köpmandisken innan förberedelser för årets första och kanske enda julbord. Kunde ju inte bjuda ut farmor och farfar som jag brukar så fick bli hemma istället, väl så mysigt!
Testade att göra Janssons frestelse för första gången, denna rätt som jag har svårt att gilla men lika svårt att låta bli. Inte svårt att göra den i alla fall. Inte heller saffranskladdkaka som var överraskande megasmaskig!
(null)
Hann fånga en bild på Mini innan han, såklart slant på rullgardinen och dråsade ned med buller och bång. Är det inte hostande och jamande så är det katt som dråsar ned från rullgardin eller garderob. Extra underhållande att se Plutt ladda för garderoben, slinta vid avskjutet och krascha halvvägs i klass med klipp på YouTube.
Imorgon ska nya releasen sitta vilket den definitivt inte gör och på tisdag ska jag börja livestreama mitt pass. Det kommer bli intressant!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0