Kattliv

(null)
Plutt ligger och vräker sig så som bara katter kan och dess människa avundas. Roligt att kattsängarna uppskattas i alla fall.
Fine Bror håller mig sällskap när jag är i arbetsrummet, delar mitt vatten och hostar så att mina mötesdeltagare undrar vad som pågår. Han kräktes inte vilket man bara kan uppskatta. Mini vill leka apport med sin favoritleksak, ett av Ronjas gamla hårband och jamar uppfordrande om jag inte är tillräckligt snabb.
Hållit i kursdag ett av två följt av PI-planering session ett av två kördes på övertid för att tillmötesgå teamen i Sunnyvale. En lite annorlunda form av PI-planering då teamen i vår nya organisation har egna agil-tweakade arbetsprocesser. Ett misch-masch med andra ord.
(null)
Terminens sista flöjtlektion i virtuellt format liksom gymnastiken avslutade idag. Tycker att det är en vecka för tidigt men det kanske ligger Coronarestriktioner bakom.

(null)
Måndag och de som vill från teamen kommer in till kontoret för att tanka gemenskap. Till eftermiddagen arrangerade jag bygge av pepparkakshus, något vi av någon anledning inte gjorde ifjol. Deras fokus och engagemang var rolig att följa och nästa vecka när våra Secret Santas avslöjas blir det till att demolera och äta. Ujuj, jag måste komma på någon eller några roliga uppgifter åt den jag är hemlig tomte för, och hinna fixa ett paket också. Vad finns för kul för max hundra spänn?


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0