En annorlunda jul

(null)
Bo pingar på mobilen och jag plockar upp deras inköpslista från God Hjälp. På listan står bland annat en ask Aladdin och när jag levererar kassarna gräver han fram den och ger till mig. Så himla gulligt av dem! Alla är så glada och tacksamma och man förstår att många vill återgälda på något sätt men jag försöker förklara hur givande det är för oss frivilliga, att det är win-win!
Plutt ville för ovanlighetens skull hänga med mig häromdagen så en katt framför mig och en bakom på min stol så ja, jag satt på kanten.
Bror har börjat typ hosta på ett nytt sätt så misstänker att det kanske är någon form av astma. Grannen som har gamla Elsa och unge stilige Maui skickade ett klipp på Elsas hosta som lät exakt som Brors. Hon visade sig ha astma, alternativt trånga luftrör och får nu kortisonpuffar två gånger om dagen.
Jag får se hur det utvecklar sig för Bror, det märks ingenting på hans allmäntillstånd.

Streamade igen igår och det kändes ännu lättare denna gång, mycket också för att nya koreografin sitter bättre. Känns som jag svettas mest av alla jag hittills sett...

Lördag idag och Lilltjejen har firat en annorlunda jul med bonusfamiljen och farföräldrar, utomhus efter de nya och än hårdare restriktionerna.
Efter mycket om och men blir det inget Stockholm utan vi stannar hemma och firar bara hon och jag så blir till att klä granen ändå. Kommer bli annorlunda men också mysigt!
(null)

Jag och Christer har kämpat med Lord of the rings-spelet som trots att det är så svårt ändå inte kan låta bli att försöka igen, och igen. Nu har vi tagit oss till fjärde kapitlet igen, får se om vi tar oss förbi femte som är det längsta vi klarat hittills.
Fortfarande bra uppslutning till dagens pass i Majorna. Imorgon är det två som gäller, i Billdal och Frölunda, den ena nästan fullbokad och den andra med kö. Där de nya restriktionerna uppmanar ospecificerade maxantal i gym undrar jag om de faktiskt  kommer göra något ytterligare. Känns som nästa steg helt sonika är att stänga ned dem helt.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0