Varmt, varmt!

(null)

(null)
Vi kunde ju inte haft bättre väder för vår kanottur! Började dagen med att svettas i Majorna, såpass att golvet blev såphalt. Fick ta en yogamatta att stå på!
Snabb dusch, hem och hämta grejer och kleta på trippla lager solkräm faktor femtio och så iväg igen. Förväntansfulla kollegor dök upp i tid, vana som de är vid värme hade en del på sig jeans medan jag satt och svettades i min shortskjol och svettvänliga träningstop.
Många hade aldrig suttit i en kanot, fler kunde inte simma men de hoppade glatt i och lät sig skjutas ut från trygga land. Jag hoppade lektionen och körde på att man lär sig enklast genom att bara göra det. Samtidigt blev det en bra kommunikationsövning för paren att lära sig få kanoten dit de ville. De flesta löste koden relativt snabbt medan andra paddlade i cirklar innan de till slut fann ett sätt att i varje fall sick-sacka sig framåt. Blev bara några besök i vasskanterna när vi skulle igenom den trånga kanalen mellan Stensjön och Rådasjön...

Vi gick iland vid Rådasjöns badplats och det dröjde inte länge innan alla hade vågat sig i vattnet, tryggt försäkrade av mig att det inte blev bråddjupt. Mycket kul och lite simträning innan vi soltorkade på tre sekunder och intog lite medhavda godsaker. 
Väl tillbaka avslutade vi med pizza, eller ja några av oss i alla fall då några fastade och några är hyperveganer och inte litade på att köket inte höll isär all utrustning för animaliska produkter från vegetarisk. Det gjorde de nog rätt i.

Avnjöt den varma kvällen med repris ute med virkningen och så kickstarta söndagen med ett vikariat ute i Billdal. Handlade inför kommande veckan och maxade vila i skuggan innan det var dags för nästa pass i Frölunda. Några hade fallit bort men ändå välfyllt för min sega kropp att köra för. Tog några låtar innan den var på banan som vanligt.

Imorgon börjar min Lilltjej årskurs tre. Tre!

(null)
Mini spanar på fjäril och svettas tillsammans med Plutt...

(null)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0