Träningsvärk

(null)
Föga förvånande vaknade man till stela och av träningsvärk ömma ben medan knäet inte kändes alls. 
Löste fiskekort och drog till Latmanstjärn, stället som Mattias tipsat om och visade sig vara samma ställe vi testade förra året. Lika livlös som då också. Väldigt mysig plats dock långt ut i skogen så ägnade faktiskt de flesta timmarna åt att slumra i solen innan en riktigt, riktigt god mjukkonserv.
Kort därefter kunde jag inte låta bli utan körde tillbaka, bytte om och promenerade över till Sälfjällsbyn där Salomon vertical challenge hade sin start.
Min stammis Eva hade testat då de var här så då måste ju jag också göra det! Jag kom ihåg att tejpa knäna denna gång och kände ingenting alls förrän jag skulle ned igen. Det blev en repris på stolp-snedd-halt-nedfärden...
(null)
Betydligt mer angenäm repris med bastu samt uppladdning inför morgondagen med palt. Ryggsäcken är packad för två dagar uppe på fjället vilket jag ser fram emot med en salig blandning av förväntan och förskräckelse. Planen är en natt i tält och en natt i bokad övernattningsstuga. Dagsrutterna ska inte vara några problem, kanske till och med i underkant men vill vara säker på att nå mina planerade övernattningsplatser utan att stressa. Har verkligen försökt minimera vikt och utrymme men är gedigna kilon ändå. Hade varit intressant hur många. 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0