Fredag idag

(null)

(null)

(null)
Riktigt bra frukost med djuren intill bjöds vi på dag två innan vi i samlad trupp körde till Vildmarkshotellets bad och spa. Då hotellets gäster fokuserade på sin frukost och kommande dag i djurparken avnjöt vi andra avdelningen till fullo tills var och en var nöjd.
Tack vare epidemin och åtgärder som parken gjort var det ingen trängsel och därmed bara behagligt att strosa omkring. Alla åkattraktioner var stängda utom den största berg- och dalbanan åkarna fick sitta i varannan vagn, inga shower och visningar förekom men eftersom det var så lugnt att gå runt och lätt att se alla djuren gjorde det inte mycket. Enda stället för viss kö var till linbanan men gångarna var skyddade av plexiglas och alla höll avstånd. Personal begränsade också insläpp till kön och folk accepterade att återvända senare. I Bamses värld fick man inte krama sina idoler utan vinka, eller armbågs/fothälsa. Allt kändes genomtänkt och medvetet för att tillmötesgå rekommendationerna. Mycket nöjda lämnade vi den inte ens halvfulla parkeringen och styrde mot huvudstaden.

(null)
Kusinerna fick ses igen och vi bockade av ännu ett äventyrsbad, denna gång Kokpunkten i Västerås. Väldigt olikt Örebros Lost City maya-inspirerade och lummiga miljö till discoljus, stroboskop och musik i dunkelt ljus på fyra våningsplan. Rena labyrinten då hela badet fyller hela åtta våningar i det gamla ångkraftverket varav själva actionbadet minst fyra. Relax och annat kunde också inkluderas men tänk ett fyra våningars skal där man pusslat in interaktiva pooler, barnavdelning, rutschkanor, café och restaurang inuti. 
Jag kunde tyvärr inte göra dem sällskap i vattnet mitt i min menstopp utan ångkokades under alla timmars väntan. Mörkret, musiken, ljuset och värmen blev riktigt jobbigt till slut då det inte fanns någon plats som var lugnare. Snacka om att man börjar bli gammal!
Ungarna var nöjda men eniga om att Lost City var bättre. Det tyckte morsorna också.

Väl tillbaka svängde vi förbi lilla Coop där deras snackshylla tillfredsställde min OCD, underbart!
Tog med Dinogenics så vi har testat båda kvällarna. Det blir lite annorlunda med fler spelare och av någon anledning vann Anders båda gångerna. 
Idag rattar vi hem!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0