All by myself

(null)
Lilltjejens första vecka förflöt fort - och kortare än normalt då hon uttryckte halsont på fredagen och således fick stanna hemma där hon tog det lugnt i soffan medan jag jobbade.
Till lördagen drog vi till Borås för att spela loss hos Christian då de hade sin årliga kräftskive-tävling. Jag deltog dock inte utan ville bara hänga med Lilltjejen och introducera henne för det digra utbudet. Blev några timmar innan lite mysig promenad genom centrum. Har ända sedan jag som sen tonåring sommarjobbade i Svenljunga och bodde i Sandared har jag gillat Borås som en mysig liten stad.

Till denna morgon hämtade Johan vår Lilltjej för fotbollsmatch och jag styrde min fullastade bil norrut. Fascinerande att en person kan uppbringa så mycket packning!
Körde i ett sträck utrustad med näringsrik matsäck och Red Bull. Så fort jag lastat ur och installerat mig kunde jag inte låta bli, trots att min föresats varit annan, bytte jag om med siktet på Sälfjällsturen. För att nå den var det bara en väg - uppåt. Två kilometer ungefär!
(null)

Pigg och entusiastisk vid Experium express botten, och flåsande med mjölksyretunga lår en bråkdel upp.
Men väl uppe var den glömd och känslan närmast overklig där landskapet bredde ut sig långt ut i fjärran. Jag är ute och springer, eller ja, typ, i fjällen! Väl på leden var den mestadels på spång fram till Hemfjällstugan. Där valde jag spåret upp över Mellanfjället för att på dess andra sida vända tillbaka mot skidbackarnas liftar och Toppstugan. Roligt att se allt i sommarskrud!
(null)
(null)
Misstänkte att jag kanske gick lite hårt ut med den dryga tio kilometer långa rundan och hade faktiskt tänkt att tejpa mina knän. Glömde det såklart i ivern att komma ut och som fruktat lade höger knä av precis när det var dags att ta sig ned för hela backen igen. Då det känns som en kniv då jag böjer knät blev det en ganska stolpig och snedvriden transport tillbaka ned till Timmerbyn. Extra träning för vänster lår!
Välsignat härligt att starta upp bastun och virka några varv efteråt. Så jäkla glad att vara här!

Har min planerade långvandring på tisdag så tänkte att jag kanske ska sikta på fiske imorgon. Fick tips av grannen Mattias om en öringsjö som man kan ta bilen till. Återstår att se om allt är lika utfiskat som förra året.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0