Brrrr!

(null)
Morgonpigga är vi båda så lite efter nio parkerade vi bakom Götaplatsen för att plocka Pokemons i centrum. Jag har ju inte spelat på flera år medan Ronja är rätt aktiv tillsammans med Johan och bonusfamiljen - hon fick uppdatera mig kring hur det fungerade...
Nästan varenda Pokémon jag fångade var ny för mig så nej, jag hade inte kommit långt då jag slutade. Ett öde centrum med isande kall vind som allt eftersom timmarna gick bitvis kunde släppa igenom solens värme. Vi intog vår varma choklad respektive nyponsoppa vid Nordstan mot Centralstationen, lite udda plats kanske men jag tyckte det var mysigt att sitta där och iaktta människorna som passerade. Dessa blev också fler och fler allteftersom solen värmde och vissa affärer började ha öppet.
Med näsorna mot skärmarna navigerade vi oss till Mr Cake där vi delade på en tårtbit av "Pink Sensation" tror jag den kallades, men kunde inte äta upp! Jag fann den allt för söt och Lilltjejen imponerades mer av att se på när verken skapades än av hur de smakade. 

Med trötta fötter och mobiler tömda på batteri åkte vi hemåt för en väldigt sen lunch. Känns rätt ok att ta det lugnt resten av dagen! Eller... kanske tar vi och fångar några till vid en promenad till pizzerian!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0