Nere

(null)
Ibland blir det bara så fel. Upp som en sol och ned som en pannkaka. En missuppfattning på jobbet och jag lyckades reta upp ett antal personer som i omorganisationens kölvatten redan har en tuff arbetssituation. Vi har som sagt brist på platser på kontoret. Mina tre team knödde ihop oss i ett landskap där en annan ART var i skrikande behov av mera plats.
Vi trodde det frigjorts plats i annat landskap och jag fattade snabbt beslut att flytta dit med en gång. Det såg ut att lösa både våra och den andra ART-ens problem.
Så får vi veta att landskapet vi flyttat till inte alls var släppt och den förståeliga förvåningen och ilskan hos de som plötsligt fann sina platser tagna var stor.
Rockaden hade skett, vi hade ingenstans att ta vägen. Fick till en kompromiss då de ursprungliga inte sades behöva hela utrymmet så hälften kunde stanna kvar. Två team ryms där såpass att två personer fått flytta tillsammans med det tredje teamet till ett annat landskap två våningar ned. Jag, Stoffe och Mikael har då en plats att dela på. Än så länge har inte alla i ett team anlänt så vi kan sitta på deras platser. Tills dess kan jag bara hoppas att de ursprungliga rett ut hur många platser de faktiskt behöver av den halva de nu fick tillbaka. Enligt deras PM var det de facto inte så många.
Är så himla ledsen att det blev så här, att jag drog sådana förhastade slutsatser. Att något jag trodde skulle bli så bra istället ledde till att teamen nu inte sitter tillsammans. 
ART-en vi knödde med har ju fått det jättebra nu och förhoppningsvis accepterar och finner de andra som hamnat på en och samma sida - med oss på den andra, något positivt i det. Nästa vecka får vi se hur det utvecklar sig, jag kan inte göra mera nu för att sona misstaget.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0